Boka din flytt med oss på CB Solutions

Flytt

Vi på CB Solutions Entreprenad är medvetna om hur viktig det är för dig att flytten sker praktiskt och effektivt. Vi packar, monterar ned och upp möbler och kör material till återvinningsstationer.

Flyttstädning

Vi tar hand om städningen i samband med din flytt. Självklart har vi en flyttstädningsgaranti. Slipp oroa dig för klagomål på hur städningen är utförd, något som är vanligt när man gör flyttstädningen själv. Boka här!

Magasinering

Om ni behöver extra utrymme, temporärt eller kontinuerligt, kan vi erbjuda magasinering på Big Easy Storage, en nytt och modernt magasinföretag i Stockholm.

CB Solutions var allt vi önskade oss hos en flyttfirma, effektiva, bra service och väldigt trevliga.

 Killarna på CB solutions var riktigt trevliga och löste vår flytt utan några problem. Vi kunde fokusera på annat som man vill under en flytt medan killarna gjorde sitt jobb. Killarna var försiktiga och tog hand om våra saker.
Malin Alexandra P
2015-07-15

CB Solutions lämnade ett fantastiskt intryck, Mycket profisonella i både komunikation inför och under flytten. De gick fort men varsamt med våra möbler. De gick långt smidigare än förväntat.

Torbjörn C
2015-07-02

Excellent firma som rekomnderas varmt!

 Bra rak kommunikation utan komplikationer. 
Killarna var snabbtänkta och fixade all våra små utmaningar under flytten. Vi kände oss mycket trygga med dem och kunde slappna av mitt i allt kaos.

 

Pamela M
2015-04-10

Riktigt bra flyttfirma!

 
Vi är väldigt nöjda med CB Solution som flyttfirma. De var mycket professionella genom alla led. Raka och tydliga i sin kommunikation. Ansvarsfulla och försiktiga med våra möbler och prylar. Vi rekommenderar dem varmt!
Lotta Amnebjer N
2014-12-05 08:17

Mycket bra flyttfirma.

 
Effektiv och professionell flyttfirma!
Utförde en flytt på närmare 40 mil utan problem. Kontakten med firman var tydlig och klar. I och urlastningen gjordes effektivt och varsamt, inga saker eller möbler skadades. Han som körde mina saker var mycket trevlig och duktig. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma!
Mattias S
2014-08-26 17:12

Precis som det skall vara.

Effektiv flytt, varsamma med allt, tydlig och bra kommunikation. Gav tydliga utfästelser kring tidsåtgång och pris, och höll sina löften. Lätta att få tag på, och trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Martin G
2014-07-01 12:56

Trevligt och effektivt med bra service hela vägen. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma!

Gustav
2014-05-19 15:05