Vår främsta prioritet är att du känner dig trygg med att anlita oss. Personkemin och känslan du får av oss tycker vi är  viktig för att vi ska kunna genomföra ett gott samarbete med lyckat resultat. 

Högkvalitativ service

CB Solutions arbetar vi lösningsorienterat. Vi är ett flexibelt företag med mån om att uppfylla våra kunders önskemål. Vårt mål är att genomföra alla uppdrag med hög kvalitet och flexibilitet. 

Har du frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Ring 08-5151 0102 eller
skicka ett e-mail till
info@cbsolutions.se
hemstädning

Våra städtjänster

Till dig som privatkund erbjuder vi hemstädning, storstädning, flyttstädning och eventstädning. Du kan även boka din flytt med oss. För företag utför vi bl a kontors-, fastighets- och lokalstädningar.

Allmänna villkor

I villkoren kan du enkelt finna vad som ingår i respektive städning, materiallista, avbokningsregler m.m.

Så bokar du

Som privatkund bokar du oss genom att fylla i en förfrågan under städning i menyraden. Därefter kontaktar vi dig för att bekräfta bokningen.
Företag bokar oss via e-mail

Prislista

Prislista på alla våra städtjänster finner du här

CB Solutions var allt vi önskade oss hos en flyttfirma, effektiva, bra service och väldigt trevliga.

 Killarna på CB solutions var riktigt trevliga och löste vår flytt utan några problem. Vi kunde fokusera på annat som man vill under en flytt medan killarna gjorde sitt jobb. Killarna var försiktiga och tog hand om våra saker.
Malin Alexandra P
2015-07-15

CB Solutions lämnade ett fantastiskt intryck, Mycket profisonella i både komunikation inför och under flytten. De gick fort men varsamt med våra möbler. De gick långt smidigare än förväntat.

Torbjörn C
2015-07-02

Excellent firma som rekomnderas varmt!

 Bra rak kommunikation utan komplikationer. 
Killarna var snabbtänkta och fixade all våra små utmaningar under flytten. Vi kände oss mycket trygga med dem och kunde slappna av mitt i allt kaos.

 

Pamela M
2015-04-10

Riktigt bra flyttfirma!

 
Vi är väldigt nöjda med CB Solution som flyttfirma. De var mycket professionella genom alla led. Raka och tydliga i sin kommunikation. Ansvarsfulla och försiktiga med våra möbler och prylar. Vi rekommenderar dem varmt!
Lotta Amnebjer N
2014-12-05 08:17

Mycket bra flyttfirma.

 
Effektiv och professionell flyttfirma!
Utförde en flytt på närmare 40 mil utan problem. Kontakten med firman var tydlig och klar. I och urlastningen gjordes effektivt och varsamt, inga saker eller möbler skadades. Han som körde mina saker var mycket trevlig och duktig. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma!
Mattias S
2014-08-26 17:12

Precis som det skall vara.

Effektiv flytt, varsamma med allt, tydlig och bra kommunikation. Gav tydliga utfästelser kring tidsåtgång och pris, och höll sina löften. Lätta att få tag på, och trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Martin G
2014-07-01 12:56

Trevligt och effektivt med bra service hela vägen. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma!

Gustav
2014-05-19 15:05